• ο›žHandgemaakt in eigen atelier
  • ο†ŒOok in opdracht
  • ο’‹Geleverd met Post NL binnen 5 dagen

Make a Memory

 

vergeet me nietje

Dit is een samenwerking van Glass by Han en Stichting Make a Memory .

Als je mij al wat langer volgt dan weet je misschien de rede waarom ik met glas in lood in aanraking ben gekomen en waarom ik hier uiteindelijk mijn werk van heb gemaakt.

πŸ’–In 2018 is ons dochtertje Sterre stil ter wereld gekomen. Niemand had hier iets aan kunnen doen, het klinkt misschien hard maar het was ‘pech’.

Ik ging op zoek naar iets moois voor bij haar grafje en vond een glazen hartje op een steel. Ik vond het zo mooi dat ik benieuwd was hoe dit werd gemaakt en volgde een cursus glas in lood in Amersfoort. Ik werd gegrepen door het glas virus en ik maakte daar mijn allereerste paneeltje wat we uiteindelijk bij het grafje van Sterre hebben geplaatst. Hoe bijzonder.

Thuis ging ik verder met glas en het werd een serieuze hobby wat voor mij helend werkte. De prachtige kleuren, het maken van iets, je handen het werk laten doen. En dat werd het begin van waar ik nu ben met Glass by Han πŸ’–

Toen Sterre geboren was werden wij gewezen op Stichting Make a Memory. Deze stichting werkt samen met fotografen door het hele land die kosteloos foto’s maken van ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. Ik kan je vertellen dat deze foto’s zo enorm waardevol zijn!

Al vanaf het begin dacht ik er aan iets terug te willen doen voor Make a Memory alleen wist ik niet goed wat.

Nu, 6 jaar later kan ik vol trots vertellen dat er een prachtige samenwerking is ontstaan en wel het volgende:

Speciaal voor Make a Memory heb ik een glazen vergeet-me-nietje ontworpen. Omdat wij weten hoe belangrijk het is om nooit te vergeten. In totaal heb ik 50 bloemen gemaakt zodat de stichting de opbrengst van de bloemen voor 100% kan besteden aan ouders die, helaas, in de toekomst nog een beroep op Make a Memory zullen gaan doen.

En nu mijn lieve lezer zou ik jou willen vragen om het werk van deze stichting te steunen. Dit kan je doen door 1 van de 50 prachtige vergeet-me-nietjes te bestellen. Het is een eenmalige uitgave en zijn alleen te bestellen via de website van Make a Memory

Alvast uit de grond van mijn hart: Bedankt! want zonder jullie was dit niet mogelijk 🧑

Liefs Hanneke

Ps. Ken je iemand die ook graag zo’n mooi vergeet-me-nietje zou willen? Deel dan deze pagina πŸ₯°

Bekijk hier het filmpje van het Vergeet-me-nietje

Sluiten ✕

Prijs

Loading...
Winkelwagen0
Er zijn geen producten in de winkelwagen!
Doorgaan met winkelen